בישול

כתבות אחרונות

 

קלאסיקה שלא כשלה: מסעדת פרונטו בת"א - יקר, אבל שווה

פרונטו היא יותר ממסעדה איטלקית, טובה ככל שתהיה. היא הפכה למסעדת גורמה מן השורה הראשונה

חיליק גורפינקל 14.09.2013

נשאר חמין משבת? אפליקציה תאפשר לשתף שאריות אוכל

אפליקציית אייפון חדשה בשם LeftoverSwap מאפשרת להציע את שאריות האוכל לאחרים, ובמקביל לקבל שאריות אוכל של משתמשים אחרים באפליקציה

רועי גולדנברג 02.09.2013

מה בתפריט לחג? 7 ארוחות גורמה חגיגיות ומפנקות להזמנה עד הבית

מי שמעדיף לוותר על קניות, לוגיסטיקה, טרחה ובישולים יוכל להזמין עד הבית גם ארוחות גורמה - בטווח מחירים שנע מ-85 שקל ועד ל-750 שקל לסועד ■ "גלובס" מציג כמה מהאלטרנטיבות הקיימות ובודק מה בתפריט

אפרת אהרוני 26.08.2013

לגלגל ארוחת קיץ: מתכונים נפלאים לספרינג רול ויאטנמי

אין כמו רולים וייטנאמיים, שבמערב מכנים אותם ספרינג רול, לארוחה קיצית. הם טעימים, מרעננים, לא קשה להכין אותם בבית, והתוצאה נהדרת

מרב סריג 18.07.2013

טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים

גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו

מרב סריג 06.07.2013

מבשלים פוסטים

המקרה של עומר מילר ואינסטגרם חושף את הקושי של סלבס להפוך ליצרני תוכן

מיכל שרייבר 04.07.2013

מסעדת ביירן: בשורת האוכל הגרמני לא הגיעה לת"א

מסעדת ביירן, או הבראסרי הבווארי ביירן, כפי שהוא מכנה את עצמו, שוכנת במה שמכונה "כתובת נאחס" ■ גם אם יש בשורה לאוכל הגרמני - היא לא נמצאת כאן

חיליק גורפינקל 22.06.2013

כך תבשלו בקלילות בחיק הטבע - ממטבח מתקפל עד כיור נייד

למה להסתפק בכריכים ובחטיפים? הנה שורה של עזרים שיהפכו את הבישול בשטח לפשוט ונוח ■ "גלובס" מביא דוגמאות ומחירים

ספיר פרץ-זילברמן 21.06.2013

סקר: האינטרנט הוא מקור המידע המועדף לחיפוש מתכונים

עפ"י סקר שערכה חברת ‏zeta tools‏, כ-69% מהישראלים משתמשים באינטרנט למציאת מתכונים, בעוד ספרי הבישול משמשים רק 58% מהם

‎‎רועי גולדנברג 18.06.2013

מה חדש בתחום המטבחים החכמים - וכמה זה עולה?

מסיר שמערבב אוכל לבד ועד מקרר שיעדכן אותנו בזמן שאנחנו בסופר מה צריך לקנות - האפליקציות, החיבור לאינטרנט וחיישני המגע מגיעים לכל פינה במטבח

צחי הופמן 29.05.2013

מגוונים ומגבנים: ביום - רואי חשבון, בערב - מגבנים גבינות

יוסי גינוסר ודורון כהן, ביום רואי חשבון מכופתרים השקועים במספרים, בערבים ובסופי שבוע מגבנים גבינות ברמה של מחלבות בוטיק. החיים המסתוריים של גבינות עובש וטורי מספרים

מרב סריג 14.05.2013

לראשונה: מסעדה סינגפורית נפתחה בתל-אביב - שווה לבקר?

אחרי וונג הוייטנאמית, טייגר לילי התאילנדית והיהלום שבכתר, הקוריאנית בירושלים, יש עכשיו גם סינגפורית חדשה, אנג סו ■ אפשר רק לקוות שהמטבח הסינגפורי קצת יותר מעניין ממה שמוגש באנג סו

חיליק גורפינקל 04.05.2013

"אגז בנדיקט": קבלו את הקלאסיקה של ארוחות הבוקר

בין אם היה זה ברוקר הלום אלכוהול, שהמציא את האגז בנדיקט או מישהו אחר, המנה הפכה לקלאסיקה, ויש אפילו "יום האגז בנדיקט הבינלאומי", שנחגג באפריל

מרב סריג 27.04.2013

   5678910111213141516171819   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 12 מתוך 22