פרונטו היא יותר ממסעדה איטלקית, טובה ככל שתהיה. היא הפכה למסעדת גורמה מן השורה הראשונה
אפליקציית אייפון חדשה בשם LeftoverSwap מאפשרת להציע את שאריות האוכל לאחרים, ובמקביל לקבל שאריות אוכל של משתמשים אחרים באפליקציה
מי שמעדיף לוותר על קניות, לוגיסטיקה, טרחה ובישולים יוכל להזמין עד הבית גם ארוחות גורמה - בטווח מחירים שנע מ-85 שקל ועד ל-750 שקל לסועד ■ "גלובס" מציג כמה מהאלטרנטיבות הקיימות ובודק מה בתפריט
אין כמו רולים וייטנאמיים, שבמערב מכנים אותם ספרינג רול, לארוחה קיצית. הם טעימים, מרעננים, לא קשה להכין אותם בבית, והתוצאה נהדרת
גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו
המקרה של עומר מילר ואינסטגרם חושף את הקושי של סלבס להפוך ליצרני תוכן
מסעדת ביירן, או הבראסרי הבווארי ביירן, כפי שהוא מכנה את עצמו, שוכנת במה שמכונה "כתובת נאחס" ■ גם אם יש בשורה לאוכל הגרמני - היא לא נמצאת כאן
למה להסתפק בכריכים ובחטיפים? הנה שורה של עזרים שיהפכו את הבישול בשטח לפשוט ונוח ■ "גלובס" מביא דוגמאות ומחירים
עפ"י סקר שערכה חברת zeta tools, כ-69% מהישראלים משתמשים באינטרנט למציאת מתכונים, בעוד ספרי הבישול משמשים רק 58% מהם
מסיר שמערבב אוכל לבד ועד מקרר שיעדכן אותנו בזמן שאנחנו בסופר מה צריך לקנות - האפליקציות, החיבור לאינטרנט וחיישני המגע מגיעים לכל פינה במטבח
יוסי גינוסר ודורון כהן, ביום רואי חשבון מכופתרים השקועים במספרים, בערבים ובסופי שבוע מגבנים גבינות ברמה של מחלבות בוטיק. החיים המסתוריים של גבינות עובש וטורי מספרים
אחרי וונג הוייטנאמית, טייגר לילי התאילנדית והיהלום שבכתר, הקוריאנית בירושלים, יש עכשיו גם סינגפורית חדשה, אנג סו ■ אפשר רק לקוות שהמטבח הסינגפורי קצת יותר מעניין ממה שמוגש באנג סו
בין אם היה זה ברוקר הלום אלכוהול, שהמציא את האגז בנדיקט או מישהו אחר, המנה הפכה לקלאסיקה, ויש אפילו "יום האגז בנדיקט הבינלאומי", שנחגג באפריל
אוכלאינסטגרם (Instagram)ימי קורונהמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)מתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםפסטהרביבה וסיליה