בישול

כתבות אחרונות

 
מנות אחרונות נפלאות בלי ייסורי מצפון” / רויטל פדרבוש, הוצאת כתר / צילום: אפרת ליכטנשטט

מדפדפים אוכל: טעימות ומתכונים מהספרים החדשים לפני החג

פסח הוא כידוע לא רק חג החירות וחג האביב, אלא גם חג ספרי הבישול ■ מתנה פופולרית למארחים והזדמנות לרענן את המנה שמביאים לשולחן המשותף

זהרה רון 10.04.2017
לאכול עם העיניים / צילום וסטיילינג: גל בן־זאב

מצלמים את הארוחות שלכם? יש מי שעושה מזה כסף

כבר כמה שנים שבישראל מתפתח ענף קולינרי חדש, פוד סטיילינג, ויש לו השלכות על עולם המסעדנות, השיווק, הצריכה ואפילו על הבריאות

יעל בן ישראל 01.04.2017
מרקי ראמן / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

פואטיקה בקערה: סוד הקסם של מרקי הראמן האסייתיים

שיגעון הראמן שאוחז באחרונה בתל-אביב הוליד מספר דו-ספרתי של מסעדות שמגישות מרקי ראמן, ברי ראמן ייעודיים ועוד שתי מסעדות יפניות בדרך

רועי ירושלמי 18.03.2017
האפליקציה cook / צילומי מסך

הבישול הביתי תופס תאוצה: אוכל עושים באהבה ועם אפליקציה

cook ואפליקציות אחרות מציעות קונספט עדכני לספרי מתכונים ומשדרגות את החוויה לרמות שרות סירקיס והקולגות שלה לא חלמו להגיע אליהן - בין היתר בזכות היכולת לעקוב אחר משתמשים בעלי טעם דומה ולבחור את סוג המטבח או רכיבים אהובים מתוך מגוון עצום

עומר רבין, קליפורניה 22.02.2017
ריחות משכרים / צילום: Sutterstock

ריחות משכרים: לשדרג בשר ועוף לרמה של ביסטרו צרפתי

זו העונה לבישול ביין: השריה ממושכת, גם ביין פשוט, ובישול ארוך יקפיצו אפילו נתחים זולים ועופות רגילים לרמה אחרת

רועי ירושלמי 28.01.2017

רוצים לבשל כמו שף? תדאגו לאביזרי מטבח מתקדמים

השפים הפכו לגיבורי תרבות נערצים ולמודלים (עשירים) לחיקוי, ושוק מוצרי המטבח והבישול המקצועיים קיבל דחיפה עסקית וטכנולוגית שלא הייתה מביישת שום ענף היי-טק

דובי בן גדליהו 06.01.2017
דוחול ספדי ומיכל וקסמן/ צילום: דניה ויינר

מטבח מקומי: בישולים בנצרת - "בכל עונה יש מה לטעום"

"בלאדי", ספר הבישול של דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת ושל הכותבת מיכל וקסמן, מתעד את מתכוני העיר נצרת עונה אחר עונה במשך שנה של עבודה

רועי ירושלמי 10.12.2016
מיכל אנסקי / צילום: דן פרץ

מיכל אנסקי: "היומרה בהרבה מסעדות בישראל מרגיזה"

"הרבה מסעדות מנסות להיות כמו משהו במקום ליצור מתוך עצמן... בלי זיכרונות ילדות ובלי הקשר מקומי. זה פשוט מעוות" ■ מיכל אנסקי שלא הכרתם

רועי ירושלמי 01.10.2016

אופרה ווינפרי במטבח: ביקשה רישום סימן מסחרי למוצרים קולינריים

הבקשות כוללות מגוון רחב - מחומרי גלם ועד ארוחות לחיות מחמד ■ לא ברור אם מותגי המזון שלה יהיו שיתוף-פעולה עם חברת שומרי משקל, שהיא מחזיקה 10% ממנה

אדוורטייזינג אייג' 07.06.2016

"הצפייה באנשים מכינים אוכל היא 'סרטוני החתולים' של 2016"

תחום הבישול בולט מעל שלל הנושאים שרצים באוטוסטרדת המידע ומושך אליו קהל רב ומגוון ■ שפים סלבריטאים, חברות מדיה דיגיטלית ועיתונים ממהרים להשיק אתרי אוכל עם סרטוני וידאו, ואלה זוכים למיליוני צפיות

פייננשל טיימס 25.05.2016

מנכ"לית האוניברסיטה העברית מארחת לארוחת ערב מדרבנת

במרכז החלל עומד שולחן בופה ארוך, ועליו מנות שכולן ראשונות צמחוניות, אבל אנחנו עוד לא אוכלים. קודם כל נקראים לסלון, כדי להתחיל באופן רשמי. הדלת נשארת פתוחה, כי לך תדע מי עוד יגיע

גלית חתן 14.05.2016

סוף עונת החוביזה: למה היא אהובה גם במסעדות השף?

בשנים האחרונות, עם ההתוודעות המחודשת לחומרי הגלם המקומיים, עלתה קרנה של החוביזה, הגידול הכי מקומי ועונתי, גם במסעדות השף ■ עכשיו ההזדמנות האחרונה ליהנות ממנה, עד שתשוב בשנה הבאה

רועי ירושלמי 13.04.2016
שושי מ"בכור את שושי". בסירים מבעבעים בשר עם שעועית וקוסקוס עם עוף / צילום: תמר מצפי

ביקורת מסעדה: בכור את שושי בקריית אריה - שווה את הכסף?

דווקא בתחנת דלק מפויחת בפתח-תקווה נמצאה מסעדה טריפוליטאית מצטיינת

חיליק גורפינקל 07.04.2016
אביב רפואה (מימין) וחיים כהן.  "עדיף שיקנו שני סכינים ומשחיז מאשר עשרה סכינים" / צילום: תמר מצפי

חיים כהן נכנס לאינטרנט: שת"פ קולינרי עם אתר buy2

השף חיים כהן מנסה מתכון חדש: יחד עם מייסד האתר buy2, אביב רפואה, הוא משיק חנות אונליין בשם kitchen story ■ בתפריט: מוצרים למטבח במנעד רחב של מחירים, לפודיז וגם לעקרי-בית נואשים ■ "אני לא פרזנטור, אני שותף מלא במיזם ומאמין בו"

ענת ביין-לובוביץ' 03.04.2016
הנבטים  עם דג / צילום: דניאל לילה

זריקת ויטמינים לעצלנים: האוכל הבריא ששכחתם ממנו

בין גיבורי-העל של הסופר-פוד וכל האגוזים והדומדמניות מהג'ונגל ומהיער שמפארים את חנויות הטבע, קצת נשכח מקומם של הנבטים - הזולים, הנגישים והטעימים שבמועדון האקסקלוסיבי הזה

רועי ירושלמי 01.04.2016
בטיוואן יש תרבות של שוק לילה / צילום: יאיר מיוחס - סטודיו zooz

מסע קולינרי בין שישה בשלנים שמתפרנסים מארוחות בביתם

שישה בשלנים שהפכו את האירוח למקצוע באמצעות המיזם הקולינרי Eatwith, פותחים בפני G את ביתם, ואת המטבח

יעל בן ישראל 10.03.2016

   123456789101112131415   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 7 מתוך 22