אסאדו, נקניקיות מעושנות ואפילו דג בעישון חם: היצרנים הקטנים של בשר מעושן, שפעם עיטרו את צדי הדרכים, גילו את המשלוחים
מרק זו מנה טריקית למשלוח, אבל יש מקומות שעושים את זה נכון וטוב • הזמנו, בדקנו וחזרנו כדי לספר
זה הזמן לשבת בחוץ, על מרפסת פתוחה אל נוף, בחצר או ביקב • למה להצטופף ולחשוש מהדבקה אם אפשר ליהנות ביום יפה מבראנץ' מושקע, מקפה טוב או מכוס יין באוויר הצח
המלצת יין: לוסטאו, שרי שכדאי להכיר • בשנה האחרונה התחילו לייבא אותו גם לארץ
החורף והקורונה עושים חשק להזמין הביתה במקום לאכול בחוץ • אז קבלו המלצות למשלוחים שמספקים את הסחורה בלי להרוס את הטעם בדרך
הישראלים למדו לשתות שמפניה אמיתית מצרפת, והמחירים הנמוכים מאי פעם יוצרים מחסור של ממש על המדפים • רגע לפני הסילבסטר ונובי גוד, אלה השמפניות שכדאי לחפש - לפני שייגמרו
זו הייתה השנה של הטאבונים, שהפיקו מקרבם הלוהט את הגל החדש של פיצות האיכות • מפיצת מחמצת סיציליאנית ועד התימנית-נפוליטנית הראשונה, עם סחוג, ביצה וחצילים שרופים
אנשים שלוקחים את הקפה שלהם ברצינות יסתחררו מבתי הקלייה הארטיזנליים הלא-מתועשים האלה, שבהם מטפלים באהבה בפולים מאינדונזיה ועד הונדורס
בשנה האחרונה הפכו הצ'אי והתה למשקאות אופנתיים במיוחד • באירופה הם אפילו מאיימים לראשונה על מכירות הקפה • שלוש המלצות מיוחדות למשקאות חמים שאולי יביאו את החורף
לכבוד הסתיו שהגיע קבלו 3 מתכונים של השף עידו פיינר לרטבי פסטה על בסיס שמן זית, מהשמן הראשון של המסיק, שמגיע השבוע לשווקים וידוע בטעמו העוצמתי • ככה אוכלים באיטליה בעונה הזו
עוף, אחד המרכיבים הכי פופולריים ומשתפי פעולה במטבח הישראלי • 3 מתכונים קלים ומתגמלים: עוף בלימון, עוף בחרדל בסגנון צרפתי וסלט עוף תאילנדי קל וצבעוני
ההמבורגר נהנה בשנה האחרונה מעניין מחודש ומתחייה בתפריטי המסעדות • יש מי שקושרים את ההתעוררות הזו עם תקופה של אי ודאות, חרדות ודיכאון, ולעזאזל עם הדיאטה והפוליטיקלי קורקט • 5 המלצות למקומות של המבורגרים משובחים שעושים את העבודה
כמעט עשור מנבאים שהטאקו הולך להיות הסושי הבא, אבל הוא עדיין רק חולם על זה בלילה בספרדית. אלא שלאחרונה מסתמנת התעוררות • מקומות עדכניים וכיפיים עם טאקו טעים
תהליך ההתמקצעות שעובר על הפודיז המקומיים עולה כיתה: קורס מבקרי מסעדות עם ניב גלבוע, פסטיבל האוכל הישראלי וסדנאות מאסטר קלאס אצל המקצוענים
עם הבונוסים של הסתיו נמנים גם המאכלים השווים מן הים • 5 המלצות למסעדות דגים ופירות ים מצטיינות, ועוד 3 למקומות שכיף להצטייד בהם כדי להכין כאלה בבית
במסגרת הגל העולמי של אוכל שחוזר לשורשים ומשמר מתכונים מסורתיים, יש בארץ שפע הזדמנויות להתחבר אל האורפאלי, האידישאי והספניולי הפנימי