כאילו שלא חסרות לנו צרות בחיים, (גם) השנה התריעו שיהיה מחסור בקרמבו • אבל אפילו מי שמצא בסופר קופסה, יוכל להשתדרג עם גרסאות יוקרה של קונדיטורים, בסדנאות אונליין או אפילו בהכנה ביתית לא מאוד מסובכת • ויש גם מתכון
שלל המשלוחים שמנחמים את המבודדים ויושבי הבית גדול כיום מתמיד • להם נוסף בתקופה האחרונה גם גל של מארזים וחומרי גלם, שעד לאחרונה היה אפשר למצוא רק במסעדות שף. אחד הכוכבים בגזרה הזו הוא הקארי התאילנדי
בעברו שיחק השף מושיקו גמליאלי טניס מקצועני ובת זוגו הייתה בין מאה הטניסאיות הטובות בעולם, אבל כיום הוא בהרכב הפותח של נבחרת השפים בני גילו בארץ • על אוכל, כסף וגם מתכונים לחג
משלוחי בקבוקים הביתה לפי טעם אישי, סיורים ביקבים, השקעה כספית במותגים וחיפוש אחר טעמים חדשים מגיאורגיה, ניו זילנד ופרובנס • בחסות הקורונה, דור ה-Y גילה את תרבות היין - והזניק את השוק לפריחה
יום העצמאות ה–72 יהיה כנראה הראשון שאותו נחגוג בלי מנגל ואינספור סוגי בשרים. ובכל זאת, יש מנה שאפשר להכין במטבח הביתי בלי לנפנף אבל להרגיש עם: עראיס
כמעט בכל עדה ומטבח עממי קיימים כיסונים וכופתאות • בארוחה שתוקדש להם בקרוב לכבוד יום האישה הבינלאומי, הם יזכו לכבוד עם דגש על העצמה נשית
מסעדות השף נכנסות גם למטבח המסורתי והאיטלקי עם פרשנות פרימיום למנות קלאסיות, קרבונרה למשל
מדריך מישלן חוגג השנה מאה, ובעידן שמקדש את הקולינריה, עם שפים מכאן שמצליחים בעולם - למה המטבח הישראלי טרם נכנס לתנ"ך של הבישול, והאם בכל זאת יש סיכוי שמסעדה ישראלית תקבל בקרוב כוכב או יותר?
החורף הוא שעתם היפה של הדגים, ובמסעדות ישראל, בהתאם לטרנד העולמי, מעדיפים אותם מקומיים, עונתיים ופחות מוכרים
שריפה כילתה את חלל אחת המסעדות המעוטרות בעולם – שווארצוואלדשטובה (Schwarzwaldstube) הגרמנית שביער השחור