לא רק השיחה המפתיעה בין הרצוג לארדואן: גם העלייה בנסיעות ישראלים לטורקיה, צפיית שיא בסדרות טורקיות ושגשוג של המטבח הטורקי בארץ • האם אחרי עשור שני העמים מוכנים לסולחה?
עברו הימים שבהם התנשאו שותי הוויסקי והג'ין על חובבי הרום: מזקקות הבוטיק הקריביות מחזירות מלחמה עם רום איכותי, שלוקח את הלוגמים למחוזות חדשים
מה יותר מנחם מפסטה ממולאת ממשפחת הרביולי הענפה? בייחוד כשהיא בעבודת יד ועם מילוי יצירתי • פסטה מוכנה לבית, כמו במסעדה - כובעים קטנים של נחת
מיזם של השקעות בהייטק בחר להשקיע במרכז קולינרי, שיש בו גם בית קפה, גינת גג של עשבי תיבול וספרייה של אלפי ספרי בישול • ואיך האוכל? ביקרנו ב"קפה אסיף", שנפתח השבוע
מאומלט כמו בפריז ועד פנקייק הסופלה היפני שחורך את הרשת • 4 מתכונים מושקעים לשבת בבוקר או לבראנץ' עם ילדים בחופשה
הרשימה שלנו: השניצל המושלם, הבקלאווה והחומוס שבעבורם ראוי לעמוד בפקק, אוכל תאילנדי שמצדיק נסיעה מיוחדת לאשדוד והקרואסונים שכמוהם אין בשום מקום
בירות קראפט ארטיזנליות מיוחדות שנוצרו בידי אומנים מיומנים
גם אחרי הקורונה, לפעמים הרבה יותר כיף לא לשבת במסעדה אלא לידה - בייחוד אם ליד יש נוף יפה או פינה רומנטית בטבע • 8 הצעות לטייק-אוואיי, עם לוקיישן אטרקטיבי לצדן
כמות תוויות הג'ין בישראל רק הולכת וגדלה מעונה לעונה • הנה כמה מהמעניינים שבהם
לא סתם חווים יקבי הרוזה בפרובאנס לאחרונה גל קניות של יקבים בידי מיליארדרים ותאגידי יוקרה • לאחרונה הגיעו לארץ כמה יינות רוזה פרובנסליים מצטיינים
לא סתם המקומות שעל הבר נתפסים ראשונים: 10 מסעדות בר מומלצות ברחבי הארץ, שכיף לשתות בהן יין מעניין לצד אוכל מורכב ומרתק
מתרשיחא ועד כרכור (וגם בתל אביב): 10 גלידריות שאסור לפספס, וגם מתכונים ביתיים למשקיענים
כמו סצנת היין, הקפה ושמן הזית, גם תעשיית הבשר עברה תהליך שדרוג והשבחה. אז בפעם הבאה שאתם אצל הקצב או במסעדת בשרים - אל תסתפקו בנתחים שכבר אכלתם • 5 נתחים שכדאי להכיר
יש מספיק תירוצים להתפנק בפחמימות, במתוקים, במנות מלטפות עם רטבים סמיכים או אפילו בקוקטייל מושקע
מה יש כבר לחדש בעוגות גבינה? תתפלאו • צ'יז קייק ניו יורקית, עוגת גבינה באסקית, עם פירות יער, עם פיסטוק או עם חלווה, והחידוש האחרון: מוס גבינה מוקצף בסגנון צרפתי • וכמובן, גם מתכון
שנין בלאן של יקב תבור, גדל על אדמת לס ומגיע ממצפה רמון שבנגב, מחלקה אחת בלבד ויחידה